Šolska skupnost

Šolska skupnost 2020/21

PREDSEDNICA ŠOLSKE SKUPNOSTI SE PREDSTAVI

To leto sem bila tudi jaz kandidatka za predsednico šolske skupnosti.
Sem Daša Slivnikar, učenka 9. razreda.  Stanujem v Breznu. Imam dve mlajši sestrici in dva mlajša bratca. Rada imam živali in naravo. Za  marsikoga sem oseba tihe in mirne narave, a hočem dokazati sebi in drugim, da tudi jaz znam kaj povedati. Imam kar nekaj hobijev. Najraje rišem, slikam, ustvarjam, urejam pričeske,pa še kaj bi se našlo. Na šoli treniram odbojko in obiskujem  cerkveni in šolski pevski zbor.
Hvala vam za vaše zaupanje in glasove, s pomočjo katerih sem postala nova predsednica šolske skupnosti.
Na šoli si želim predvsem dobrih medsebojnih odnosov, spoštovanje pravil in učiteljev. Tudi sama imam rada izlete in druženja, zato bi bilo lahko več teh dejavnosti. Ena izmed mojih sprememb na šoli je tudi ta, da bi lahko to leto izbrali Naj umetnika leta.
Trenutno smo doma in delo poteka od doma. Pri delu na daljavo se čim bolj potrudimo, saj nadvsezadnje to delamo zase.Včasih je res težko, a zmoremo. Upam, da se kmalu spet vrnemo v šolske klopi. Ob vrnitvi bi lahko med malico poslušali gasbo, gledali videje, filme in se s tem sprostili, pouk bi občasno potekal na prostem zunaj za šolo v učilnici in bil predstavljen na zabaven način.
Za vse te predloge se pogovorite z razredniki pri RU  in se obrnite name.
Obljubim, da bom odgovorna in bom dostojno predstavljala šolo.

(Skupno 507 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost