MATEMATIČNA DELAVNICA 7.a, GORENJE

Prenesi Power Point                

TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK

Pesem ČEBELAR. Učenci četrtega razreda.  Montorica: Melita Hrovat      

Dnevi evropske kulturne dediščine 2022 na OŠ VITANJE

Dnevi evropske kulturne dediščine 2022 na OŠ VITANJE Dnevi evropske kulturne dediščine na  OŠ Vitanje sledijo potrebi, da učenci aktivno sodelujejo  v procesu »dediščinjenja« od...

DOGODKI

MASTERŠEF ZA EN DAN

MASTERŠEF ZA EN DAN

Drugošolci smo se prelevili v kuharje in pripravili prave jesenske jedi. Za predjed smo raziskovali in pripravili humusni namaz s česnom, ki ga je na hitro zmanjkalo. Pri glavni jedi smo skuhali pravo čarovničkino bučno juho. Njami, tudi ta je bila nadvse okusna. In seveda brez sladice ne gre in zadišalo je po okusnih bananinih kolačkih. Ja, biti masteršef za en dan je bilo nadvse zabavno in poučno.
MESEC POŽARNE VARNOSTI

MESEC POŽARNE VARNOSTI

 
V mesecu oktobru smo na šoli namenili nekaj časa tudi požarni varnosti. Letošnja tema je bila še posebej zanimiva “tudi baterije lahko zagorijo”. Presenetil nas je zvonec, ki je naznanjal požar v šoli, vendar je na srečo bila le vaja evakuacije. Obiskal pa nas je tudi gasilec Flori, ki je bil maskota gasilske olimpijade.
 

DOGODKI

KOSTANJEV PIKNIK

KOSTANJEV PIKNIK

V sredo, 19.10, smo na šoli v okviru šolske skupnosti izvedli kostanjev piknik. Organizirali so ga devetošolci, ki so poskrbeli za peko, drva, pijačo, animacijo in glasbo, kostanj pa so prispevali vsi razredi.

Kar nekaj pa so nam ga prijazno podarili tudi upokojenci.  Piknika, ki je potekal pri igrišču blizu KSEVTA, so se ta dan udeležili vsi razredi naše šole.

Mentorica: Petra Čebular

TOM POTUJE, OTROKE OBISKUJE

TOM POTUJE, OTROKE OBISKUJE

V tednu otroka, od 3. do 7. oktobra smo na OŠ Vitanje gostovali nahrbtnik Tom telefona. In kaj nam je prinesel? Najboljšo rešitev, kako se lotiti problema. Našli smo ga v njihovem sloganu ODGOVOR JE POGOVOR, ki je bil naše vodilo pri razrednih urah, ki smo jih izvedli z učenci 4. do 9. razreda.

Učenci so zapisali tudi svoja vprašanja, ki smo jih, seveda anonimno, po pošti poslali na TOM TELEFON.

Mentorica: Petra Čebular in razredniki

DEKD Pohod 3. B

DEKD Pohod 3. B

POHOD – DEKD
V petek, 23. septembra smo se zjutraj zbrali v šoli. Po predstavitvi dneva in zajtrka smo odšli na Smereško peč.

read more…

(Skupno 622 obiskov, današnjih obiskov 1)